Първоначално публикувано от niki19
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какви свещи използвате?
Collapse
X
-
Да,толкова дават. И аз съм учуден малко,но и преди да си сменя свещите пак ми харчеше под 12.4. Някаде към 10.5-11.С климатика малко повече.Но пък аз имам доста икономичен стил на каране.Но това няма значение,мен не ме интересува дали някой вярва или не.Важното е че ми харчи по-малко и е по-добре за мен. М/у другото на кутията на свещите пишеше че намаляват разхода,към което бях малко скептичен,но се оказа вярно.Alfa Romeo 145 QV 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеУспех ти желая колега само помни че рано или късно ще стигнеш до някой разбирач от форумаLast edited by niki19; d.m.y г., 00:58.Alfa Romeo 145 QV 2000
Comment
-
След като повечето карате с Denso, кой модел слагате? Само не пишете Denso Iridium, защото варианти много - Iridium Power, Iridium Tough, Iriduim Plus, Iridium Racing ...
Прикачил съм JPEG с най-общ пример. Някой ще ме ориентира ли?
Ако е удобно, едно въпросче към Бобо - Аз съм с AR67601, който не е включен във файла по-долу. Означава ли това, че Denso няма какво да препоръчат за този мотор, и че по-добър вариант е да сменям с платиниевите NGK, които се дават по Manual?
Благодаря,156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениекакво те притеснява. за тс-ите иридиевите са ik20 + iu22. ако имаш съмнения, върви в косер да ти извадят каталога.
1. Какво да сложа IK 20 или VK20Y, защото на Denso дават пробег за IK20 от 15 000 до 20 000 км, а за VK20Y е 100 000 км
2. Дали да не сложа NGK, които са дадени по предписание на АР, а и при тях пробегът също е записан като 100 000 кмLast edited by Pepo; d.m.y г., 19:18.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениекакво те притеснява. за тс-ите иридиевите са ik20 + iu22. ако имаш съмнения, върви в косер да ти извадят каталога.
Направо ме хвърлихте в дълбок размисъл, ебаси...
Айде дайте малко повече инфо.
Comment
-
Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщениеКажете ми симптоми на недобре функциониращи свещи като изключим проблеми с паленето.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщениеНещо не схващам... Моите едните действително са IU 22 на DENSO, обаче на другите, пак на DENSO, пише SPARK PLUGS PK 20 PR - P8 и отдолу има някакъв друг номер 3245. А в указанието на кутийката пише да се отрегулира величината на искрата в съответствие с характеристиките на мотора. Това сега го видях, но в сервиза не видях да правят някакви регулации... Това какво означава - да ходя да ми вадят свещите и да ги регулират нещо ли или въобще тези свещи не са за там. Пък ми ги продадоха комплект всичките за 250 лв. с хиляди гаранции /на думи де.../.
Направо ме хвърлихте в дълбок размисъл, ебаси...
Айде дайте малко повече инфо.
ти си със стандартните свещи, виж таблицата на колегата горе.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеТова горе е ясно. Притесненията са ми свързани с живота/пробега на свещите (прикачил съм файл)
1. Какво да сложа IK 20 или VK20Y, защото на Denso дават пробег за IK20 от 15 000 до 20 000 км, а за VK20Y е 100 000 км
2. Дали да не сложа NGK, които са дадени по предписание на АР, а и при тях пробегът също е записан като 100 000 км0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment